Frukostklubben 7 november: Så påverkar du en offentlig utredning

 

Alla nya lagar föregås av statliga offentliga utredningar. Ofta är det dock först när en utredning är avslutad som de konkreta lagförslagen blir kända. Och då kan det vara alldeles försent att påverka förslagen i sak.

För företag som verkar i reglerade branscher är det därför avgörande att ha koll på vilka frågor som är under utredning. Och att veta hur man kan arbeta mot en utredning för att få gehör för sina egna problem och lösningar.

På Paues Åberg har vi stor erfarenhet av arbete mot offentliga utredningar – vi har hjälpt kunder att stoppa dåliga förslag och att få bra förslag att vinna stöd. Välkommen till en Frukostklubb där vi ger våra bästa tips!

Theodor Paues, partner på Paues Åberg, berättar om hur lobbying mot offentliga utredningar bör läggas upp och vad du bör undvika. Martin Persson, Manager på Paues Åberg med mångårig erfarenhet från regeringskansliet och som utredningssekreterare, berättar hur utredningsarbetegår till i praktiken och hur man kan få en utrednings uppmärksamhet.

Frukostklubben äger rum hos oss på Karlavägen 58, 2 tr, onsdagen den 7 november kl. 8.30-9.30.

Frukost serveras från kl. 8.00. Varmt välkommen!

 

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg