Paues Åberg förstärker inom Public Affairs – värvar Thomas Laurell

Paues Åberg har rekryterat Thomas Laurell som närmast kommer från rollen som strategichef på Swedavia och har lång erfarenhet av opinionsbildning och påverkansarbete inom arbetsmarknads- och branschfrågor.

— Vi har alltid haft ett starkt erbjudande inom Public Affairs och efterfrågan på våra tjänster fortsätter att växa. Thomas är en kvalificerad rådgivare med sakkunskaper som efterfrågas av många av våra kunder och vi är mycket glada att han börjar hos oss, säger Carolin Wiken, partner på Paues Åberg Communications.

Thomas Laurell har bland annat en bakgrund som strategichef på Swedavia samt som Public Affairs-chef på Visita, där han framgångsrikt arbetade för en sänkning av restaurangmomsen och att positionera besöksnäringen som basnäring i Sverige. Thomas har mångårig erfarenhet av strategisk kommunikation, opinionsbildning och politisk påverkan.

– Jag ser framemot att bidra med nytta för byrån och dess kunder med mina erfarenheter från transportsektorn, besöksnäringen och arbetsmarknaden. Det som lockade mig till byrån är fokuset på̊ kvalitet och långsiktighet. Paues Åberg har ett gott rykte i branschen och jag ser verkligen fram emot att bli del av teamet, säger Thomas Laurell.

Thomas anslöt till Paues Åberg som Manager den 6 april.

För mer information, kontakta:

Carolin Wiken, Partner, 070-092 91 70
Thomas Laurell, Manager, 070–1853245


Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg