Paues Åberg Communications förstärker med två nya politiskt meriterade konsulter

Idag börjar Malin Appelgren och Maria Rothzén på Paues Åberg. Malin kommer närmast från en tjänst som pressansvarig hos Socialdemokraterna i Stockholms läns landsting. Maria har de senaste dryga tre åren arbetat som politiskt sakkunnig på Centerpartiets riksdagskansli.

– Vi är inne i en stark tillväxtperiod med stor efterfrågan inom Public Affairs och medierådgivning. Maria som arbetat med arbetsmarknads- och näringspolitik för Centerpartiet i riksdagen och Malin som arbetat med mediakontakter för Socialdemokraterna i både Stockholms läns landsting och riksdagen kommer att tillföra värdefull kompetens och bredda vårt erbjudande, säger Theodor Paues, partner på Paues Åberg Communications.

Maria Rothzén har en magisterexamen i statsvetenskap. Förutom riksdagen har hon tidigare även arbetat med internationella relationer på KTH och Lunds universitet.

– Att få möjlighet att hjälpa Paues Åbergs kunder att utveckla sina samhällskontakter känns väldigt spännande för mig som arbetat med näringspolitik och arbetsmarknadsfrågor i politiken säger Maria Rothzén.

Malin Appelgren har under sina år på olika funktioner inom Socialdemokraterna utvecklat särskild expertis inom frågor som rör hälso- och sjukvård samt infrastruktur. Malin har studerat kommunikation och PR vid Berghs School of Communication och har en kandidatexamen i statsvetenskap.

– Jag ser mycket fram emot att få omsätta mina kunskaper om politik, media och opinionsbildning till nytta för Paues Åbergs kunder, säger Malin Appelgren.
Med de två nya medarbetarna blir Paues Åberg totalt 15 konsulter.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg