Paues Åberg förstärker med två seniora inom public affairs – en ny och en återvändare

Paues Åberg har rekryterat Jan-Ove Jerrestål och Philip Lerulf, två seniora konsulter inom public affairs. Jan-Ove kommer närmast från byrån Reformklubben. Philip Lerulf återvänder till byrån efter att under två år ha varit kommunikationschef på tankesmedjan Timbro.

— Det är hedrande och mycket roligt att Philip valt att återvända till byrån. Hans kompetens och känsla för kvalitet har varit kulturbyggande hos oss, och en viktig del av vår tillväxtresa. Både kunder och kollegor ser fram emot att han kommer tillbaka. Att samtidigt förstärka inom public affairs med en så erfaren konsult som Jan-Ove Jerrestål känns verkligen bra, säger Theodor Paues, partner på Paues Åberg Communications.

Jan-Ove Jerrestål började som Director på Paues Åberg i somras. Han har de senaste åren arbetat som konsult på byråerna Reformklubben och Diplomat Communications, där han varit inriktad på samhällsbyggnadsfrågor, inte minst inom energi, miljö och stadsutveckling. Han har tidigare varit statssekreterare i Arbetsmarknadsdepartementet, och kommunalråd för Liberalerna i Uppsala.

— Paues Åberg har ett starkt erbjudande inom public affairs, som jag ser fram emot att utveckla vidare till nytta för byråns kunder, säger Jan-Ove Jerrestål.

Philip Lerulf börjar som Manager på Paues Åberg i mitten av november. Han var konsult i Paues Åberg 2013-2018, från att byrån bildades tills att han började som kommunikationschef på Timbro. Som konsult har Philip arbetat med opinionsbildning och lobbying inom ett flertal branscher, bland annat inom byggsektorn, besöksnäringen och för insamlingsorganisationer.

— Jag är mycket glad att komma tillbaka. Nu ser jag fram emot att ta ansvar för och bygga vidare på de värden som är byråns signum: kvalitet i rådgivning och genomförande, långsiktiga relationer samt respekt och ärlighet, säger Philip Lerulf.

Sedan sommaren har Paues Åberg mött en stark uppgång i efterfrågan från byråns kunder. Parallellt med att ovanstående två medarbetare inom public affairs börjar pågår också rekrytering av fler konsulter inom corporate communications och finansiell kommunikation.

För mer information, vänligen kontakta:
Theodor Paues, Partner: 070-955 03 13
Jan-Ove Jerrestål: 070-440 08 31
Philip Lerulf: 070-448 23 75

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg