Triss i assisterande konsulter till Paues Åberg

Paues Åberg har rekryterat tre assisterande konsulter till byrån, Jonathan Grosin, Lejla Bajramovic och Rebecca Pontén.

­– För oss på är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare för både seniora konsulter och unga talanger. Vi är därför väldigt glada över att välkomna dessa tre unga stjärnskott, Jonathan, Lejla och Rebecca.

– Det vi erbjuder yngre konsulter är möjligheten att få arbeta med brinnande samhällsfrågor och varierande arbetsuppgifter inom olika branscher med olika intressentstrukturer, allt från politiska beslutsfattare till institutionella investerare. Och inte minst ett härligt gäng kollegor, säger Carolin Wiken, partner på Paues Åberg Communications.

Jonathan Grosin studerar masterprogrammet i nationalekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm och har tidigare praktiserat på Finansdepartementets budgetavdelning. Han har tidigare arbetat som ekonomireporter på nyhetskanalen EFN och som forskningsassistent på forskningsinstitutet Ratio.

Lejla Bajramovic studerar Media Technology, Visual Communication & Multimedia Design vid Södertörns högskola och har praktiserat på PR-byrån Unlimited Soluzions. Lejla kommer att bistå Paues Åberg med grafisk formgivning.

Rebecca Pontén studerar masterprogrammet i statsvetenskap vid Försvarshögskolan i Stockholm och har tidigare varit trainee inom Public Policy på TikToks kontor i Paris samt praktiserat på den politiska och ekonomiska enheten vid Sveriges ambassad i Frankrike.

Rebecca och Jonathan började sin anställning 1 februari och Lejla den 19 april.

För mer information, kontakta Carolin Wiken, carolin.wiken@pauesaberg.se

Är du intresserad av att arbeta på Paues Åberg Communications? Följ oss på Facebook och LinkedIn för att se när vi rekryterar nästa gång!

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg