Frukostklubben 21 april: Samma populära koncept – annan kanal!

Hur påverkar coronakrisen statliga utredningar?

Mitt i pågående coronakris fortsätter den politiska vardagen. Just nu arbetar 125 statliga utredningar med förslag till lagändringar och viktiga reformer som kommer att påverka Sverige under lång tid framöver. För att skapa en bild av hur coronakrisen påverkar utredningarnas arbete har Paues Åberg genomfört en undersökning och frågat en rad viktiga utredningar hur de hanterar läget.

Välkommen till Paues Åbergs digitala Frukostklubb där vi berättar mer om undersökningen och ger dig konkreta tips på hur du kan påverka slutresultatet av utredningarna. Trots det extraordinära läget är det fortsatt viktigt att inte glömma bort det långsiktiga påverkansarbetet.

Medverkar gör Martin Persson, manager på Paues Åberg och tidigare statlig utredare, Fredrik Saweståhl, manager på Paues Åberg och tidigare kommunstyrelseordförande i Tyresö, samt Malin Johansson, manager på Paues Åberg som moderator.

Martin Persson
Fredrik Saweståhl
Malin Johansson

Frukostklubben sänds som ett webbinarium tisdagen den 21 april kl. 8.30-9.30. Vid anmälan får du tillgång till deltagarlänken. Har du frågor rörande evenemanget vänligen maila emma.wikberger@pauesaberg.se.

Vi utlovar en inspirerande och tankeväckande timme, varmt välkommen!

Paues Åberg Communications är en kommunikationsbyrå specialiserad på Public Affairs, Corporate Communications och finansiell kommunikation. Genom Frukostklubben delar vi med oss av vår kunskap till såväl gamla vänner som nya bekantskaper.

Håll dig uppdaterad!

Skriv upp dig för att få vårt nyhetsbrev. Då får du också vårt kalendarium Politiska Dagar, med de viktigaste omvärldshändelserna.

facebook-paues-aberg
linkedin-icon-paues-aberg